[ X ]
[ X ]
[ X ]
Află cîte persoane au încălcat săptămîna trecută legislaţia frontalieră şi migraţională a R. Moldova
16 Iunie
foto: gandrabur.net

În perioada 9 – 15 iunie curent, angajații Poliției de Frontieră au depistat și reținut 102 persoane care au încălcat legislația frontalieră și migrațională a Republicii Moldova, transmite Curentul.md.

În rezultatul desfăşurării activităţilor specifice în zona de competenţă, 11 persoane au fost reținute pentru trecerea ilegală sau tentativa de trecere frauduloasă a frontierei, iar altele 41 de persoane pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și regimului în punctele de trecere.

Pentru prezentarea de documente false au fost reținute 7 persoane și au fost depistate7 cazuri de trecere ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale.

Au fost reținuți și 10 cetăţeni străini pentru depășirea regulilor de şedere pe teritoriul Republicii Moldova.

În punctele de trecere a frontierei, urmare a schimbului de informații au fost reținute 26 de persoane aflate în conflict cu legea și 3 unități de transport date la consemn.

Fluxul persoanelor care au traversat frontiera de stat a constituit aproximativ 305 mii persoane, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de circa 60 mii unităţi.

Diana Cebotari

Inapoi la arhiva noutaților