[ X ]
[ X ]
Vine tocmai din SUA să-și lanseze piesa la Chișinău
9 Octombrie

Angelika Vee cunoscută și sub numele Angelica Vasilcov revine în atenția publicului cu primul său single în limba română. Piesa “Împreună iar” este o variantă similară a melodiei “Tie You Up”, lansată recent pe radiouri.

Melodia “Împreună iar” prezintă viața de cuplu și trăirile a doi îndrăgostiți care împărtășesc tot felul de momente împreună.

“Ideea de a face această variantă mi-a venit în timp ce înregistram în studio. Am lansat inițial varianta în limba engleză care a prins la public și am zis că melodia trebuie neapărat să aibă şi o variantă în română. Sper că oamenii se vor regăsi în versurile piesei și sunt nerăbdătoare să văd și să simt reacțiile publicului meu mult mai aproape, întrucât vin să lansez piesa acasă”, spune Angelika.

Amintim că Angelika Vee este prima artistă din spaţiul românesc care a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell USA, companie care lucrează cu Bruno Mars, Katy Perry, Dr Dre sau Timbaland.

Angelika a compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez şi a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page,David Solano sau Joachim Garraud.

https://www.youtube.com/watch?v=PHmhvDQBzbw

Inapoi la arhiva noutaților