[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Mariana Mihăilă – “dezgolită” de secretele din garderobă
12 Decembrie

Îmbrăcată într – o rochiță maxi sau una mini, de fiecare dată, Mariana Mihăilă  reușește să atragă atenția publicului. Talia de viespe a interpretei îi permite să poarte rochii de diferite stiluri, însă în care este mereu feminină, elegantă și carismatică, scrie SHOK.md.

În cadrul proiectului PROVOCAREA SHOK, interpreta a acceptat să îşi arate garderoba. Și pentru Mariana Mihăilă  a fost o descoperire  când a aflat că are nu multe, ci foarte forte multe rochițe, peste…100 de ținute! Cât? Da, ați auzit bine!

Chiar și așa, interpreta declară că îi este foarte greu să se decidă ce poartă atunci când iese din casă. Mai mult decât atât, Mariana Mihăilă a spus că dulapurile au devenit neîncăpătoare și are nevoie de unele noi.

Și dacă tot se apropie sărbătorile de iarnă, poate ar fi cazul ca Moș Crăciun să  ia aminte de acest material și să-i aducă în dar interpretei o garderobă nouă și încăpătoare, pentru colecția impresionantă de rochii,  pe care vă invităm să o descoperiți din materialul video de mai jos.

Inapoi la arhiva noutaților