[ X ]
[ X ]
[ X ]
VIDEO// Lady Gaga a plîns pentru o participantă la Eurovision Moldova
6 Februarie

Anul acesta în cadrul selecției naționale Eurovision Song Contest există și  câteva nume din afară – Italia, Ucraina și Marea Britanie. Printre acestea se numără și  Kitty Brucknell, o apariție extravagantă din Regatul Unit, o cântăreață atipică estradei naționale, scrie SHOK.md.

Ea este cea care a intrat în topul finaliștilor show-ului X-Factor  din 2011 și este să reprezinte și Republica Moldova la un show ca Eurovision.

Interpreta se mândrește cu 140 de mii de fani pe internet și este populară pentru prestația ei scandaloasă și trăsăturile ei speciale, foarte aproape de stilul interpretei Lady Gaga.

glitter1cu

Mai mult decât atât, Kitty Brucknell a avut ocazia să fie pe aceași scenă cu Gaga, și nu într-o piesă comună, ci chiar în brațele cunoscutei vedete.

Lady Gaga a ținut pumnii pentru Kitty la reality show-ul X-Factor și chiar a plâns împreună cu ea în direct spre mirarea milioanelor de fani care urmăreau show-ul în direct.

Precizăm că, anul acesta Kitty va interpreta piesa ei ”Remix” în prima semifinală a concursului Eurovision Song Contest Moldova.

Inapoi la arhiva noutaților