[ X ]
(VIDEO) Debutul spectaculos al Nicoletei Nucă pe piața muzicală de peste Prut!
19 Februarie

Nicoleta Nucă a lansat ieri, prima piesă și videoclip, după ce a devenit cunoscută prin participarea la show-ul XFactor, scrie SHOK.md.

Piesa se numeste “Nu sunt” si a fost compusa si produsa de baietii de la The Farmers – INNA – “Spre mare”, Antonia – “Jameia”, Antonia feat. Puya – “Hurricane”, Holograf si Antonia – “Intoarce-te acasa”. 

Nicoleta a filmat  videoclipul pentru noul ei single in Bucuresti, cu echipa lui Khaled Mokhtar, care a fost si regizor si Director of Photography – primul roman castigator al YouTube Music Awards, colaborator constant al INNEI, Antoniei si Alexandrei Stan. Dupa incheierea X Factor, fosta concurenta din echipa lui Stefan Banica JR. a fost remarcata de echipa Global Records, casa de discuri a INNEI si a semnat un contract de management. Astfel, ea devine colega cu artisti precum Antonia, Carla’s Dreams, INNA, Sasha Lopez, Lori, Mira, Lariss.

“Dragii mei, iată şi surpriza despre care v-am vorbit! Dacă vă place nu ezitaţi să dați like şi să distribuiți ca să vadă şi prietenii voștri! Vă mulţumesc! Pupici!”, a scris interpreta pe Facebook.

Inapoi la arhiva noutaților