[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vezi cum i s-a schimbat viața cîștigătoarei sezonului doi Masterchef
13 Februarie
foto: cancan.ro

Aida Parascan, cîștigătoarea sezonului 2 de la MasterChef, care a cîștigat 50 000 mii de euro, a povestit cum i s-a schimbat viața după acest concurs. Tînăra și-a deschis o cofetarie în Buzău, iar acum se gîndeste să-și extindă afacerea și în București, transmite CURENTUL citînd cancan.ro. 

“Lucrez in medie cam zece, 12 ore pe zi, dar depinde si de comenzile pe care le am, de ceea ce am de facut. De dimineata pana dupa amiaza ma ocup de bucatarie, dupa aceea am timp de copii. Seara imi fac lucrurile care trebuiesc facute in casa, ceea ce tine de viata de zi cu zi a fiecarei persoane”, a spus masterchef-ul.

Aida are trei copii de care este foarte mandră. Pînă ce, nici unul dintre moștenitorii săi nu-i calcă pe urmele ei. De asemenea, în noiembrie anul trecut ea s-a despărțit de iubitul ei, dar a ramas într-o relație foarte bună cu acesta.

Aida va lansa și o carte de bucate, diferită de altele cu denumirea “Rețete pentru suflet”, care va va include rețete de bucătărie proprii, fotografiate și făcute de ea.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților