[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vezi cum arată fiica actriței care a interpretat-o pe „Veronica, fată bună şi frumoasă”
11 Februarie
foto: cancan.ro

Lulu Mihăescu avea numai patru ani cînd a devenit celebră în toată România, pentru rolul principal din filmul “Veronica”. Zece ani mai tîrziu a pus punct carierei cinematografice, iar dupa anii ’90 a emigrat în Canada, scrie cancan.ro.

În 1991, Lulu a dat naştere unei fetiţe, Ana, care a împlinit de curînd 22 de ani.

Ana a candidat în urmă cu cîteva luni pentru un job de vis, cel de Chief World Explorer pentru agenţia Jauntaroo. Agenţia îl plăteşte cu 100.000 de euro pe cel dispus să se plimbe timp de un an în jurul lumii. În schimb, cel angajat trebuie să posteze articole pe site-ul agenţiei şi să se filmeze la fiecare destinaţie.

“Am 22 de ani, sunt o artistă originară din România, dar acum locuiesc în Vancouver, Canada. Sunt mereu cu capul în nori, visez la locuri exotice, îmi place mult să călătoresc şi să fac multe poze”, s-a recomandat Ana pe site-ul agenţiei.

Fiica actriţei însă n-a avut noroc şi n-a obţinut jobul mult visat, aşa că s-a întors la studiile universitare. Ea este studentă la Facultatea de Comunicare din cadrul Simon Fraser University. În timpul liber, ea are un job part-time în domeniul vînzărilor.

Potrivit sursei, Lulu Mihăescu are acum 45 de ani şi este profesoară de pian la o şcoală din Vancouver.

Adrian Platon

61465157 ana

Inapoi la arhiva noutaților