[ X ]
[ X ]
[ X ]
Verdict final în cazul decesului interpretului italian Saro Salemi
30 Ianuarie
foto: point.md

Interpretul şi businessman-ul italian Saro Salemi nu a fost omorît. Cel puţin aşa susţine locotenent-colonelul de poliţie Leonid Patranac, ofiţer de urmărire penală a SCAUP a DP din municipiul Chişinău.

Solicitat de reporterul CURENTUL, Leonid Patranac a menţionat că s-a dispus neînceperea urmăririi penale pe marginea acestui caz.

„În procesul cercetării circumstanţelor cazului, de către Procuratura sectorului Buiucani, s-a dispus neînceperea urmăririi penale deoarece nu au fost stabilite probe că decesul cetăţeanului Salemi Rosario a survenit în urma cărorva acţiuni infracţionale”, a declarat ofiţerul de urmărire penală.

CURENTUL.md aminteşte că Saleni Rosario a fost depistat strangulat în parcul din str. Liviu Deleanu din Chişinău, pe data de 25 septembrie 2013. Rosario Salemi trăia de mai mulţi ani în Chişinău, avea trei afaceri şi a fondat alte cinci în metalurgie, cultură şi imobiliare şi fonduri de investiţii. De asemenea, acesta era un cîntăreţ cunoscut şi ar fi vîndut peste 800.000 de CD-uri sub numele de scenă Saro Salemi. Starul italian chiar a filmat la Chişinău şi un videoclip.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților