[ X ]
[ X ]
[ X ]
TOP-10 cei mai de succes influenceri de pe Instagram din R. Moldova în 2023
12 August

Sunt tineri, frumoși și faimoși, cel puțin pe Instagram. Sunt urmăriți de sute de mii de persoane, care așteaptă zi de zi noile postări. Unii s-au limitat la Republica Moldova, alții au trecut Prutul sau chiar au ajuns celebri pe plan internațional. Reporterul Oficial.md, Valeria Todica, a realizat topul celor mai tari influenceri ai momentului, conform datelor Instagram.

Iuliana Beregoi (1,3 milioane de urmăritori)

Iuliana Beregoi, 19 ani, este o adolescentă din Republica Moldova care a devenit cunoscută pe platformele de social media, unde și-a demonstrat talentul său muzical, lansând prima sa piesă ,,Vina mea” la vârsta de doar 12 ani. Pe parcurs, aceasta a reușit să se manifeste și ca actriță, filmul ,,Două inimi”, în care a obținut rolul principal, fiind preluat de Netflix, dar totodată, și ca vlogger,  ea având la moment  1,03 milioane de abonați pe YouTube. 

Andreea Bostănică (1 milion de urmăritori)

Andreea Bostănică, 18 ani, la fel este o tânără născută la Chișinău, se află în prezent în topul influencerilor din R. Moldova și România, depășind cifra de 5 milioane de urmăritori pe platforma TikTok. Aceasta a lansat mai multe piese ca ,,Diamantul”; ,,Uit de noi” și ,,SwipeUp”, acumulând și 715 de mii de abonați pe canalul său de YouTube. 

Xenia Deli (738 de mii de urmăritori)

Xenia Deli, 33 ani, este un fotomodel din Republica Moldova care locuiește în prezent în Cairo, Egipt, dar s-a lansat în cariera de model în Los Angeles, California. Cele mai mari succese ale acesteia sunt apariția pe copertele unor reviste de modă, printre care: Elle, FMD Magazine și Sport Illustrated of South Africa, și în videoclipurile muzicale ,,Thinking About You”  de Calvin Harris și ,,What Do YouMean” de Justin Bieber.

Valerie Lungu (654 de mii de urmăritori)

Valerie Lungu, 29 ani, este o creatoare de conținut originară din Moldova, însă care acum stă în Londra. Pe platforma Tik Tok aceasta e reușit să ajungă la suma de 1,9 milioane de urmăritori, având mai multe colaborări cu diverse branduri de haine. Astfel, veniturile sale lunare pot depăşi uneori suma de 10 mii de euro.

Marinela Bezer (607 de mii de urmăritori)

Marinela Bezer, 26 ani, este una dintre cele mai de succes bloggerițe și femei de afaceri din Republica Moldova. Aceasta a lansat brandul de haine ,,Malliny”, cu peste 80 de mii de urmăritori pe Instagram și ,,MrDent” împreună cu soțul său.

Emilian Crețu (522 de mii de urmăritori)

Emilian Crețu, 36 ani,  este un actor și  prezentator TV din Republica Moldova. Acesta este gazda  emisiunii de satiră „Dora Show”, unde este invitată în fiecare săptămână o celebritate, pe care Emilian o provoacă la mai multe întrebări. La fel, el a lansat mai multe  piese: ,,Iar e ziua mea”; ,,Am să te de anul nou”  , iar pe YouTube are 39 600 de urmăritori.

Katy Black (462 de mii de urmăritori)

Katy Black, 24 ani, mamă a trei copii, este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din Republica Moldova. Canalul său de YouTube atinge suma de 329 de mii de urmăritori, unde apar săptămânal vlogguri noi despre cele întâmplate în viața acesteia și a familiei sale.

Cleopatra Stratan (396 de mii de urmăritori)

Cleopatra Stratan, 20 ani, este o cântăreață și actriță din Republica Moldova. La doar trei ani, a lansat piesa ,,Ghiță” care a reușit să adune peste 55 milioane de vizualizări. Aceasta fiind urmată de alte cântece ce i-au adus faimă pe plan internațional, cum ar fi ,,Te las cu inima”; ,,Fata lui tata”. Cleopatra Stratan este fiica interpretului Pavel Stratan.  

Ionita Dan (369 de mii de urmăritori)

Dan Ioniță, 33 ani, este omul de afaceri din Republica Moldova care se bucură de un succes enorm. Acesta este fondatorul Max Fashion și Max Women. Pe platforma TikTok el este urmărit de 55 000 de persoane.

 

Natalia Gordienko (281 de mii de urmăritori)

Natalia Gordienko, 35 ani, este o cântăreață din Republica Moldova. Aceasta a participat la Concursul Muzical Eurovision 2006 și la Eurovision 2021, cu piesa ,,Sugar” care a obținut 3,5 mil. de vizionări, unde a reușit să se califice în finală și să obțină un nou record.

Inapoi la arhiva noutaților