[ X ]
[ X ]
[ X ]
Show secret la Soci. O trupă românească va cînta la închiderea JO de iarnă
18 Februarie
foto: trm.md

România va avea de spus ultimele cuvinte la Olimpiada de la Soci. Este vorba despre trupa românească Moonlight Breakfast care va cînta în Rusia la ceremonia de închidere a Olimpiadei, pe 23 februarie, transmite CURENTUL cu referire la cancan.ro.

Potrivit sursei, această onoare vine la un an după ce au fost invitaţi de UEFA la party-ul de la finala Champions League.

Moonlight Breakfast vor mai concerca în acest an în Franţa, Austria, Germania, Polonia, Slovenia şi Cipru. Aceştia au programat şi un concert în Bucureşti, de 1 martie, la Arenele Romane.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice s-au uitat peste 3 miliarde de telespectatori din întreaga lume. Comitetul de Organizare Soci 2014 aşteaptă ca ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice se va bucura de un mare interes.

„În timpul ceremoniei de deschidere, stadionul a fost plin şi nu a existat nici un loc liber. Aşteptăm că ceremonia de închidere, de asemenea, se va bucura de interes, iar noi am pregătit un show secret”, a declarat presedintele Comitetului de Organizare, Dmitri Cernasenko.

Adrian Platon

moonlight

Inapoi la arhiva noutaților