[ X ]
[ X ]
[ X ]
Shopping – la „UNIC”! Dan Ioniță… deranjat de 2 lucruri: „Nu știu cine și cum trebuie să facă, dar fi foarte frumos să fie făcut!” 
24 Aprilie

Dan Ioniță, influencer și antreprenor, a mers, ieri, împreună cu soția sa, la Centrul Comercial „UNIC” – din inima capitalei, și pe pagina sa de Instagram a venit cu unele constatări referitor la posibilitățile de parcare de acolo, dar și despre „rămășițele sovietice” din imediata apropiere, informează CURENTUL. 

El a spus că parcarea Centrului e foarte bună, doar că e mică, având în vedere fluxul mare de vizitatori – în mediu 18 000 persoane pe zi.

„Parcarea aceasta-i tare bună, indiferent că e cu plată, numai că permanent trebuie să stai minim 10-15 minute în rând – până se eliberează un loc, ca să poți intra. E bună, dar e mică”, a punctat influencerul.

Totodată, Dan Ioniță a spus că,  plimbându-se de mai multe ori prin centrul capitalei, a observat schimbarea la față a orașului, a clădirilor, însă, este ceva care „deranjează” ochii localnicilor și vizitatorilor capitalei, precizând că scuarul din adiacența centrului trebuie amenajat, modernizat.

„Noi în ultima perioadă preferăm să ne plimbăm prin centrul orașului și, știți, aici tot miroase a oraș european: troleibuze europene, fața la „UNIC” e schimbată – cât e de frumoasă, dar uitați-vă – parcă a mai rămas ceva sovietic (n.r. – havuzul)… Cât a mai rămas?! Încă un pic și se va face și scuarul acesta. Nu știu cine și cum să-l facă, dar ar fi foarte frumos să fie făcut”, a menționat el.

Antreprenorul și-a încheiat relatarea pe stories în magazinele din centrul comercial, care sunt peste 400 în total, precizând că e „atât de mare” că uneori înlocuiește plimbarea zilnică necesară cu mersul prin magazine, îmbinând astfel utilul cu plăcutul. El și soția sa au precizat că au venit după haine pentru bebeluși și însărcinate.

 

Inapoi la arhiva noutaților