[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sărbătoare cu invitaţi de excepţie. Iată cele mai HOT petreceri de astăzi
8 Martie
foto: antena3.ro

Ziua de 8 martie pentru unii e motiv de sărbătoare, iar pentru alții încă o posibilitate de a face bani. Și cum anul acesta Ziua Internațională a Femeilor e în zi de sîmbătă, cluburile și restaurantele se întrec în oferte. Iată cine și unde va cînta.

Clubul Flamingo va organiza în incinta unui hotel din capitală o petrecere a cărui protagoniști vor fi Sasha Lopez, Alle Blake și Bruno. Accesul pentru cei care nu u rezervate mese e de 200-300 de lei. O masă cu bucate și băuturi incluse costă minim 2500 lei.

Clubul Drive va organiza o mega petrecere, invitat fiind interpretul rus Irakli. Accesul în club pentru sexul feminin este gratis.  Cocos Prive îl va avea ca invitat pe DJ-ul belarus Dima Martinez.

Complexul Turistic „Chateau Vartely» propune o seară inedită alături de interpreții Karizma și Alexandru Manciu.  Prețul pentru o persoană începe de la 45 euro, aici fiind inclusă cina și programul.

Clubul SKY BAR, care recent și-a deschis ușile va organiza o petrecere cu solistul Kishe & Koresha din Rusia. Accesul în club va fi liber pentru toți.

Marcel Pavel va susține un concert cu genericul  „De dragul tău”, la orele 16.00, la Palatul Național. La fel la orele 18.00 cunoscutul interpret rus,  Iuri Antonov, va susține un concert live începînd cu orele 18.00

Acordeonistul și compozitorul Renzo Ruggieri din Italia și Ansamblul de Acordeoniști Concertino condus de Eugen Negruţa din RM prezintă muzică de popularitate și propriile creații, începînd cu orele 18.00, la Sala de Orgă.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților