[ X ]
[ X ]
[ X ]
Rodica Ciorănică a oferit detalii despre noua sa emisiune: E un proiect neobișnuit
25 August

Jurnalista Rodica Ciorănică, fondatoarea revistelor „VIP magazin” și „RED by RC”, revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune, una de suflet – „NeReDactat”, informează CURENTUL.

Show-ul este construit în jurul unui dialog și ca un fir roșu trece prin viața unui singur om, depănându-i experiențele sale diferite de ale altor oameni.

Emisiunea „NeREDactat” este ca o extensie, o continuare a proiectului „13” cu Rodica Ciorănică.

„Dacă prin 13 am încercat să testăm publicul, să îl încălzim, prin noul produs încercăm să îi oferim ceva mai mult: mai multă emoție, mai multă acțiune, mai mută culoare și mai mult curaj”, menționează jurnalista.

Noul proiect nu este unul obișnuit: acesta se deosebește de alte emisiuni prin conceptul său digitalizat.

„Am construit un platou extrem de colorat și elegant deopotrivă în care avem loc și pentru muzică live, și pentru o șuetă la un spumant, și pentru provocări care îl iau pe invitat prin surprindere. De asemenea, avem și un band minunat, prin repertoriul căruia apropiem invitatul chiar de la apariția sa pe platou. Am norocul să lucrez cu cele mai dedicate și profesioniste echipe – echipa RED, echipa Mediashow și echipa Youbesc, care se ocupa de postproducție”, a declarat Rodica Ciorănică.

În cadrul show-ului, invitații vor avea posibilitatea să-și deschidă sufletul, iar confesiunile lor nu vor fi afectate de editări sau montaje tăioase.

„Nu stiu cum se întâmplă, dar invitații mei parcă simt nevoia de a se deschide. Sunt oameni de poveste, oameni cu experiențe și poate cu multe lucruri nespuse în public. Cum i-am ales? Ne-am întrebat înainte de toate dacă despre acest om am putea scrie o carte și dacă am răspuns cu DA, înseamna că veți întâlni omul în NeREDactat. Vor veni oameni din domenii foarte diverse, cu excepţia politicului”, a mai specificat autoarea proiectului.

Calea de la idee la produs a valorat jumătate de an din viața echipei jurnalistei, o echipă despre care se spune că face minuni. Pentru ei, rezultatul a depășit orice așteptări.

În această ordine de idei, Rodica Ciorănică vă invită să urmăriți emisiunea „NeREDactat” din 29 august la postul de televiziune TV8 și pe canalul său de Youtube.

0P5A2439 0P5A2097 0P5A2282
0P5A2032
Fotografii: Natalia Miterev
Vestimentația: Eugen Hudorojkov, special pentru acest proiect.
 
Autor: Doina Buruiană
Inapoi la arhiva noutaților