[ X ]
[ X ]
[ X ]
O fostă prezentatoare de la Pro TV va lansa curînd o carte. Iată despre cine e vorba!
2 Decembrie

A cucerit publicul cu numeroasele fabule moderne și a decis să le compileze pentru ca frumoasa creație să ajungă mai ușor la cititorii săi, dar și la cei care încă nu au descoperit-o. Este vorba despre fosta prezentatoare Pro TV, Tatiana Țîbuleac, autoare a zeci de fabule publicate pe știripozitive.eu, transmite SHOK.md.

Tatiana Țîbuleac va lansa la 9 decembrie curent, cartea “Fabule moderne”.

“Cartea a fost scrisă timp de un an. Nu a fost o idee în spatele ei. Prima istorie a apărut pe Facebook și lumea a preluat-o și am tot fost întrebată de ce nu le introduc într-o carte. Și, iată, le-am introdus. Sper lumea să o și cumpere, nu doar să o laud”, a mărturisit scriitoarea pentru sursa citată.

Potrivit ei, cartea include “50 de fabule, aranjate frumos, într-un format ușor de citit, astfel încât să fie pe placul tinerilor și bătrânilor”. „Cartea e mică, pentru ca lumea să o poată lua oriunde”, a precizat autoarea.

Tatiana Țîbuleac a precizat că lansarea din 9 decembrie va fi una închisă, presa nu va avea acces, iar la 10 decembrie va avea loc o sesiune de autografe. Evenimentele vor avea loc la Chișinău și special, pentru acestea, scriitoare vine de la Paris – oraș în care e stabilită cu traiul.

“În cadrul acestei sesiuni de autografe lumea va putea cumpăra cartea la preț promoțional. Cu alte detalii revenim ulterior”, a spus conchis Tatiana Ţîbuleac.

Inapoi la arhiva noutaților