[ X ]
[ X ]
Moldoveancă cu rol într-o telenovelă de la Hollywood!
16 Octombrie

Cristina Carauş, originară din Soroca, a obținut o bursă de master în Suedia s-a filmat de curând într-un serial cu staruri de la Hollywood. În zilele ce urmează, basarabeanca va apărea şi într-un spot publicitar, scrie apropomagazin.

Ea a mărturisit că actoria este un hobby. „Niciodată nu am visat şi nici acum nu mă gândesc să devin actriţă, model ori cântăreaţă. Prefer să-mi valorific cunoştinţele şi intelectul decât exteriorul şi talentele artistice. Însă o cunoştinţă mi-a propus să mă înregistrez pe un site de actorie suedez. Este vorba de „extra-cast & statistical actors”, adică roluri mici în diferite producții, fără replici sau cu replici foarte scurte. Astfel, am ajuns să fiu selectată pentru un serial anglo-suedez şi pentru un spot publicitar. Însă oferte tot apar şi apar. În serial m-am filmat în două scene: una într-un spital, în calitate de pacientă, iar cea de-a doua – pe stradă, ca trecător. Filmările pentru spotul publicitar vor avea loc în săptămâna care vine”, povesteşte frumoasa blondă.

Totodată, ea a spus că în filmul, care va fi lansat în primăvara lui 2015, s-au filmat actori renumiţi, printre care şi doi dintre preferaţii Cristinei: Dominic Monaghan (cunoscut pentru întruchiparea hobbit-ului Maeriadoc „Merry” Brandybuck în trilogia „Stăpânul inelelor” şi rolul lui Charlie în serialul LOST) și Mikael Nyqvist, un faimos actor suedez.

cristina1

„Dominic Monaghan era mai ocupat în timpul filmărilor și nu am discutat foarte mult, pe când cu Mikael Nyqvist am stat la taclale vreo jumătate de oră. Când a aflat că sunt din Moldova, mi-a spus că unui prieten de-al lui, care a fost la noi în ţară, i-a plăcut foarte mult natura și spațiul rural. M-a întrebat despre situația din Ucraina și cum ne afectează aceasta pe noi”, a mărturisit Cristina.

Inapoi la arhiva noutaților