[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mariana Şura vorbeşte despre nașterea fiicei sale şi soţul ei!
12 Martie
foto: zumi.md

Interpreta Mariana Șura a devenit mămică de fetiță pe 28 februarie curent. Micuța se numește Evelina. Proaspăta mămică a declarat că nașterea fetiței a fost însoțită de emoții extrem de frumoase, transmite SHOK.md.

“Mai ales că Evelina a început a-mi gânguri ceva, de parcă vorbea cu mine…erau clipe de neuitat!”, a mărturisit cântăreața.

Ea a spus că a avut și toată susținerea soțului, care de asemenea, a fost foarte emoționat. “Și soțul a avut emoții și lacrimi de fericire, dar și m-a susținut mult, a asistat în camera cât a durat travaliul, la naștere nu… pentru că nu am dorit eu…de fapt a durat nașterea 5-7 minute”, a povestit Mariana Șura.

Fericita mămică a dezvăluit că a născut în România, la o clinica privată. Întrebată de ce a ales prenumele Evelina pentru micuță, Mariana Șura a spus că deorece vine de la Eva.

“Pentru că îmi place mie și la prima ultrosonografie când ni s-a spus ca e fată, medicul a întrebat ce nume să scrie pe CD-ul 4D și așa a venit primul nume- Eva”,  a spus bruneta.

Inapoi la arhiva noutaților