[ X ]
[ X ]
Jasmin, Prima doamnă a Orheiului, a cântat în română. Vezi cât de frumos a interpretat piesa „Romantică”
29 Iulie
Jasmin, soția lui Ilan Șor, a cântat în română pe scena festivalului ”Jara 2017” care se desfășoară la Baku Soția Primarului de Orhei, Ilan ȘOR, cunoscuta cântăreață a estradei ruse, Jasmin, a interpretat legendara piesă „Romantică” din repertoriul Sofiei Rotaru, pe scena festivalului „Jara -2017”, care s-a desfășurat la Baku, Azerbaidjan, transmite CURENTUL.
 
În cadrul festivalului, care este urmărit de peste zece mii de spectatori, evoluează interpeți din Rusia, Azerbaidjan, precum și din alte țări din spațiul CSI.
Supriza festivalului din acest an a fost piesa „Romantică” interpetată de Jasmin în limba română. Versurile acestei piese aparțin renumitului poet Grigore Vieru, iar muzica aparține compozitorului Anatol Chiriac din Moldova.
Jasmin, în repetate rânduri, și-a demonstrat dragostea față de țara soțului ei, omul de afaceri, politicianul și primarul de Orhei Ilan Șor. Este de menționat că și cei doi  copii ai lor dețin cetățenia Republicii Moldova.
După interpretarea piesei, Jasmin a specificat: „Vreau să mulțumesc autorilor Anatalie Chiriac și Grigore Vieru pentru această piesă minunată! Vreau să mulțumesc Sofiei Rotaru, pentru faptul că a dăruit viață lunga acestui cântec!”.
jasmin
Jasmin a devenit foarte îndrăgită de publicul din Moldova,  iar la Orhei, niciun eveniment cultural nu se desfășoară fără participarea interpretei. În plus, interpreta patronează ansamblul vocal din Orhei, „Dulce Band”  și a susținut-o pe intepreta noastră Iuliana Beregoi la showul „Golos Deti” difuzat de principalul post TV al Federației Ruse. Concertul va fi retransmis în scurt timp la TV.

Cristina Pendea

 

Inapoi la arhiva noutaților