[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iată cît costă vacanţa la munte a interpreţilor autohtoni!
10 Ianuarie

Majoritatea vedetelor autohtone, care și-au luat câteva zile libere de sărbători, au ales să le petreacă la munte. Fiecare însă, a optat pentru destinații diferite, în funție de bugetul pe care au reușit să-l adune timp de un an. SHOK.md a analizat prețurile hotelurilor în care vedetele au fost cazate și vă invită să trageți concluzia: cui în 2014 i-a mers bine și-și poate permite lux.

Mariana Mihăilă, împreună cu iubitul ei și familia prietenei sale, au ales să meargă în vacanță la munte în România, la Poiana Brașov. Pentru a avea toate condițiile tinerii s-au cazat într-un hotel de 5*, Hotel Alpin, care include mic dejun, cină tradițională de ajun (fără băuturi) cu program de colinde, piano concert live. Prețul unei camere dublă pentru o zi începe de la 1400 de lei/pe zi. Această locație a fost aleasă și de Adrian Ursu și soția sa Irina în care se distrează la maxim și se bucură din plin de toate serviciile pe care hotelul le prestează gratuit: saună, cadă cu hidromasaj, diferite aparate de fitness și piscină.

Kătălina Rusu cu iubitul și o gașcă de amici a ales să petreacă câteva zile, inclusiv și Crăciunul pe stil vechi la munte în România, cazânduse în Hotelul Nemira situat în apropiere de pârtia de ski. Accesând site-ul hotelului am descoperit că pentru a te caza într-o cameră dublă trebuie să achiți 1100 de lei/zi. Dacă dorești o cameră de lux atunci suma se ridică până la 1500 de lei, iar pentru cei care buzunarul le permite, hotelul le pune la dispoziție și apartamente VIP, suma cărora este de 2000 de lei/zi.

Tany Vander are parte de o vacanță de poveste în Franța, ținând cont de faptul că a ales Courchevel-ul, una dintre cele mai luxoase stațiuni de ski din lume, căreia i se mai spune „perla“ Alpilor francezi. Interpretei se pare că nu doar îi place luxul, dar și-l permite, pentru că se poate spune că o vacanță în această stațiune te costă o avere. Pentru o noapte la un hotel de 3* trebuie să achiți de la 320 euro, pentru un Hotel de 4*- 500 euro, iar pentru 5* de la 2100 euro. Dacă facem un calcul pentru o vacanță de cel puțin 7 zile ne dăm seama că este necesar de un cont gras în bancă, nemaivorbind de celelalte cheltuieli. Amintim că și Martin Budurin a avut parte de o vacanță de vis în această regiune.

Karizma, Olga Manciu, Cristy Rouge, Cristina Croitoru, împreună cu partenerii lor, au ales o zonă  în care cheltuiesc ceva mai puţin, dar se distrează din belşug, mănâncă copios şi au acces la mai toate formele de divertisment pe zăpadă.Este vorba de munții din România – Vatra Dornei, Pensiunea Ellemar 4*, unde pentru o cameră dublă trebuie să scoată din buzunar în jur de 550 de lei/zi + cheltuielile pentru alte servicii.

Natalia Moraru/SHOK.md

Inapoi la arhiva noutaților