[ X ]
[ X ]
(FOTO/VIDEO) Dianna Rotaru cu rochie de 3 mii de euro în noul videoclip
31 Octombrie

I se spune “Elena Udrea de Chișinău” datorită asemănării izbitoare cu candidata noastră la președinție. Solista Dianna Rotaru, originară din Republica Moldova, a filmat recent un videoclip pentru piesa “Mă sting”, care aparține mai tinerei colege de breaslă, Yoyo, pe numele ei adevărat Daniela Negoiță (n.r. finalistă la Next Star în sezonul trecut), scrie Click.ro, citat de SHOK.md.

La filmări, Dianna a îmbrăcat o rochie cu o poveste aparte, pe care acum vrea să o scoată la o licitație caritabilă, în cadrul unui eveniment organizat de CCF Moldova (organizație nonguvernamentală).

“Rochia a fost creată la comandă, din dantelă cameleon, care își schimbă culoarea în funcție de lumină. Au fost aplicate manual 5.000 de cristale swarowski, timp de 10 zile. Designerul, care este din Republica Moldova, a angajat 5 ajutoare pentru ca rochia să fie gata în timp record. Rochia valoreaza 3.000 de euro, și de aceea m-am gândit să o scot a licitație în susținerea serviciului APP (asistență parentală profesionistă)”, a declarat Dianna Rotaru.

Rochia este creația unui brand din Republica Moldova.

rot rot1

Inapoi la arhiva noutaților