[ X ]
[ X ]
(FOTO) Un moldovean a fost prezent la nunta lui George Clooney
8 Octombrie

Un moldovean a fost printre fericiții care au văzut nunta celebrului actor George Clooney live, la Veneția, transmite SHOK.md cu referire la apropomagazin.md.

Este vorba despre fotograful Octavian Micleușanu care a imortalizat cele mai tari moment de la nunta actorului George Clooney, cel care acum o săptămână s-a căsătorit în Italia cu avocata libaneză Amal Alamuddin.

„Am lucrat alături de fotografi care au plătit câte 1500 euro ca să poată face poze de pe terasa din faţă. Eu însă eram în compania unui fotograf cu experienţă şi am reuşit să obţinem permisiunea să realizăm poze de la distanţă, cu un teleobiectiv. Evenimentul a fost emoţionant, desigur. Totuşi, pentru mine actorul de la Hollywood e ca şi alte persoane simple pe care le fotografiez. Sunt deprins să mă aflu şi printre vedete. Am fost şi alături de Naomi Campbell, de exemplu, dar atunci nu am avut la mine aparatul de fotografiat”, a spus el.

Potrivit sursei, Octavian Micleuşanu s-a născut la Nisporeni. După absolvirea Colegiului Republican de Arte „Al. Plămădeală” a obţinut o bursă de merit la Academia de Arte Vizuale „Ioan Andreescu” din Cluj, unde l-a avut coleg pe verişorul său, Mitoş Micleuşanu („Planeta Moldova”). Dar în 2001, după doi ani de studii în România, a renunţat la facultate şi a plecat în Italia, unde sub îndrumarea primului său profesor, Guido Cecere, a învăţat arta fotografică.

Azi, la 37 de ani, are un doctorat obţinut la Academia de Arte din Veneţia şi un portofoliu pe cinste! Până acum, nisporeneanul a prins în obiectiv mai multe vedete, printre care Emma Stonne, Willem Dafoe, Al Pacino, David Gordon, Cris Messina, Sebastiao Salgado, Anton Telkin, Mila Jovovich, Peter Bogdanovitch, Roy Anderson, Owen Wilson, Uma Thurman, Mădălina Ghenea, Corina Bejan, dar şi frumoasa Cristina Chiriac, actriţă originară din R.Moldova, care are o carieră de succes în Italia.

micleusanu

cl cl1 cl2 cl3 cl4 cl5 cl6

Inapoi la arhiva noutaților