[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Un interpret autohton a zburat pe pîrtiile de la Courchevel
16 Decembrie

Majoritatea interpreților autohtoni și-au plănuit o mică vacanță de Crăciun, însă nu e și cazul lui Martin Budurin. În timp ce colegii de breaslă muncesc, interpretul se răsfață cu o vacanță în Franța, scrie SHOK.md.

Martin a declarat sursei citate că are parte de o vacanță de vis, de unde va reveni în țară cu un bagaj plin de amintiri frumoase.

,,Aici totul e ca în poveste. Multă zăpadă, multe zâmbete, oameni frumoși și fericiți, mult mai fericiți, decât noi, cei din Moldova. Am de gând, în sfârșit, să fac și  eu schi pe aici, pentru că  n-am făcut-o niciodată așa cum se cuvine”, a spus interpretul.

Se pare că Martin profită de fiecare secundă petrecută în această stațiune de ski din Franța, pentru că chiar în momentul în care am luat legătura cu el era pe pârtie.

,,Nu s-a exagerat de loc, când s-a vorbit de acest loc – Courchevel. Bunăstare, zâmbete, oameni radiind și desigur, altitudine. Am de gând să iau și eu atitudine și s-o rup la vale, chiar acum…”, a adăugat Martin Budurin.

Pe lângă distracția de pe pârtie, Martin nu a pierdut ocazia de a face cumpărături,  în urma cărora a ajuns la concluzia: ,, să faci shopping la Courchevel este o sinucidere”.

budurin (1) budurin (2) budurin (3) budurin (4)

budurin (5)

Inapoi la arhiva noutaților