[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) O moldoveancă va juca în „The Fast and Furious 7″
8 Aprilie

Rodica Miron, în vârstă de 25 de ani, originară din Chișinău, care locuiește de mai mulți ani în București, va juca în “The Fast and Furious 7″, transmite shok.md.

Rodica a devenit extrem de cunoscută în România după ce a pozat pentru revista Playboy din România, punând bărbații pe jar cu un pictorial super hot.

După ce a făcut senzație în showbiz-ul autohton ca asistenta lui Mihai Morar și l-a zăpăcit realmente cu farmecele ei pe celebrul cântăret J Balvin, interpretul hit-ului “Tranquila”, Rodica Miron și-a propus să devină cunoscută în întreaga lume.

“Sunt de două luni în Dubai, dar nu am stat cu mâinile în sân. Am prieteni aici care m-au ajutat foarte mult. M-au învățat cum să pun mâna pe job-uri, de hostess sau shootinguri, și cum să mă înscriu la castinguri. Și în urmă cu două săptămâni am participat la castingul pentru o apariție în “The Fast and Furious 7″, a declarat Rodica Miron pentru WOWbiz.ro.

Totodată, ea a spus că a simțit din prima că îl va lua și așa s-a întâmplat.

“Săptămâna trecută am fost contactată și anunțată că voi apărea în acest film! Voi afla zilele acestea ce voi avea de făcut mai exact, când avem prima întâlnire cu echipa. Știu că vom filma aici, în Dubai, și chiar dacă este doar o apariție scurtă, e un început! Am senzația că a venit Hollywood-ul la mine. Când m-am decis să mă stabilesc în Dubai, nu mă gândeam că o să ajung să joc în “Furios si iute”, filmul în care apare Vin Diesel”, a mărturisit ea.

rodica3 rodica2 rodica1

Inapoi la arhiva noutaților