[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Ionel Istrati are o piesă nouă. În videoclip s-au filmat vedete din ţară şi de peste hotare
9 Decembrie

Interpretul Ionel Istrati tace și face. De mai multă vreme dădea de bănuit că filmează ceva nou, dar a fost extreme de discret în detalii, scrie SHOK.md.

Misterul însă a fost dezlegat de nimeni alta decât vedeta din România, Andreea Marin. Aceasta joacă rolul principal în noul clip al lui Istrati “Dor de mamă”. De asemenea, în clip s-au filmat și fiul ministrului Justiției, Oleg Efrim – Paul  și micuța Dariana Vrabie. Totodată, un rol a avut și jurnalista Nata Albot.

“MAMA e dorul din mine cel mai puternic, nestins, de neoprit, pentru totdeauna. Sunt mama astazi, dar nu-mi amintesc o zi din viata mea sau o poveste importanta pe care sa o fi scris in profesie, fara a avea cea mai puternica motivatie: mama. Cum ar fi gandit de mi-ar fi fost alaturi si la maturitate, ce-ar fi simtit in clipele mele de varf, dar si in cele grele, care-ar fi fost sfatul ei la rascruce de drumuri… Nu voi afla niciodata raspunsul la aceste intrebari, dar sunt onorata astazi sa trimit, catre cer, catre EA, un nou mesaj de iubire. Cum nimic nu pare a fi intamplator in viata, un cantec profund izvorat din inima si mintea unui copil orfan a ajuns la mine. O mana de artisti cu har din Moldova de dincolo de Prut, cu totii cunoscand intr-un fel sau altul dorul si departarea de mama, s-au gandit sa duca visul acestui copil mai departe si sa-l transforme in mesaj de la inima la inima, dincolo de timp, de hotare, de fapte.

Vocea minunata a artistului Ionel Istrati i-a dat glas, talentul fratilor regizori Arcadie si Dumitru Spoiala a transformat un cantec intr-un scurtmetraj in care nu exista imagine fara emotie, fara simbol. Micii actori Paul Efrim si Dariana Vrabie sunt parca rupti din povestile lui Creanga si intruchipeaza imaginea copilariei pline de candoare si nevoi, actrita Eugenia Botnaru e memorabila in rolul bunicii pe chipul careia pare sculptata suferinta, jurnalista Nata Albot isi joaca rolul cu dedicatie, asemenea fiecarui om, copil sau matur, din distributia acestei productii de suflet.

Iar eu… Cum va spuneam, nimic nu e intamplator. Nimic nu s-ar fi potrivit mai bine sufletului meu decat privirea, iubirea, scanteia mamei de odinioara. Caci personajul meu a fost real odata, dar astazi e pretioasa amintire, dor si motivatie, asa cum mama mea, inger de cand aveam 9 ani, a fost de atunci, intreaga mea viata, pentru mine.

Pe 12 decembrie, la ora 20, vom lansa si veti vedea aici o bijuterie in imagine si sunet. O bogatie de sentimente. Un omagiu. Un dar. Astept cu adanca emotie. Pe curand, dragii mei!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

andree3 andreea andreea1 andreea2 andreea4 andreea5 andreea6 andreea7 andreea8 andreea9 andreea10

Inapoi la arhiva noutaților