[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Interpreta care a adus primăvara la „Șlagărul Anului”
1 Decembrie

Interpreta Mariana Mihăilă, așa cum era de așteptat, a etalat, sâmbătă seară, o rochie superbă, cu care a reușit să stârnească foarte multă curiozitate. Cu cine s-a sfătuit interpreta pentru a arăta atât de bine și cât a costat-o să fie atât de frumoasă, aflați chiar din acest material, scrie SHOK.md.

Contactată de sursa citată, Mariana Mihăilă a spus că ținuta ei nu a fost aleasă la întâmplare, ci a fost una care să corespundă cu  piesa pe care a interpretat-o.

,,Așa precum stilistul spectacolului este Valentina Radcenco, m-am consultat cu dumneaei în privința ținutei. Rochia a fost aleasă ca să se potrivească cu piesa. Aveam nevoie de vestimentație gingașă, vaporoasă, feminină, cochetă, primavăratică, așa precum am cântat piesa ,,Lalele”. Doamna Valentina Radcenco analizând ultimele colecții de la ,,ART PODIUM” mi-a propus această rochie. Am probat-o, mi-a venit perfect, mi-a plăcut și mie ce am văzut în oglindă și am zis că îmbrac ținuta respectivă la spectacol”, a declarat Mariana.

La capitolul preț, interpreta a spus că a luat-o “în chirie și prețul a fost unul rezonabil”.

Menționăm că, coafura și machiajul Marianei Mihăilă a fost realizat de stilistele ArgenTina și Cristina Chirtoaca-Coroletschi.

Natalia Moraru/SHOK.md

hit8 hit2

Inapoi la arhiva noutaților