[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Diana Rotaru se implică în politică? Uite-o în Parlamentul European!
8 Decembrie

Cu siguranță mulți și-ar dori să viziteze Bruxelles și în special Parlamentul European, pentru a descoperi cum decurg lucrurile în interior, însă din anumite motive amână această călătorie. Ei bine Diana Rotaru și-a lăsat proiectele muzicale pentru câteva zile și și-a făcut cadou în preajma sărbătorilor o asemenea călătorie, scrie SHOK.md.

,,Am avut o vacanță de vis. De mult îmi doream să ajung la Parlamentul European ca să aflu mai multe despre Uniunea Europeană, despre procesul de muncă a membrilor PE și cum se iau deciziile la nivel internațional. A fost o experiență inedită să particip la o ședință în plen a deputaților europeni, dar și la trainingul “Cum să ajungi membru în PE “, a declarat Diana Rotaru pentru SHOK.md.

Această călătorie cu siguranță se înscrie în lista celor mai frumoase și utile vacanțe ale interpretei, fiindcă pe lângă ședința la care a participat, ea a avut posibilitatea de a descoperi istoria Uniunii Europene.

,,De asemenea, în Parlament, am “călătorit” de-a lungul istoriei UE şi am studiat prin imagini și documente istorice impactul acesteia asupra vieţii noastre de zi cu zi. Centrul oferă informații în toate cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene”, a adăugat Diana Rotaru.

Și cum nu are ocazia în fiecare zi să meargă în Bruxelles, interpreta nu a ratat ocazia și a vizitat și centrele comerciale din această țară, de unde și-a achiziționat lucruri pentru ea și pentru cei dragi, așa că membrii familiei Rotaru vor fi răsfățați anul acesta de sărbători cu daruri aduse tocmai din Bruxelles.

,,Am făcut shopping pentru cei dragi că tot suntem în pragul sărbătorilor de iarnă”, a menționat Diana.

Precizăm că, anterior, Diana Rotaru a declarat că admite implicarea sa în politică pe viitor. Mai mult decât atât, în România, interpreta este adesea confundată cu celebra politiciană Elena Udrea.

DIANA (1) DIANA (2) DIANA (3) DIANA (4) DIANA (5) DIANA (6)

Inapoi la arhiva noutaților