[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Cine sunt şi cum arată gazdele Eurovision-ului din acest an
7 Februarie

Răbdarea fanilor concursului european de muzică Eurovision a luat sfîrşit. Organizatorii au prezentat publicului gazdele Eurovision 2014, care va avea la Copenhaga, transmite CURENTUL cu referire la site-ul oficial al concursului.

Potrivit sursei, este vorba de Nikolaj Koppel, Pilou Asbæk şi Lise Rønne. „Este o responsabilitate enormă să fii gazda unui show TV în emisie directă. Ei vor trebui să fie mereu fresh, să fie profesionişti la cel mai înalt nivel şi să se adreseze către o lume întreagă. Sunt convins că Nikolaj, Pilou şi Lise vor face faţă acestui rol şi europenii vor simţi entuziasmul şi căldura, pe care noi încercăm să le facem o parte a show-ului”, a declarat producătorul executiv al ESC 2014, Pernille Gaardbo.

Nikolaj Koppel şi Lise Rønne au o experienţă vastă în cele mai importante producţii televizate de prime-time. Nikolaj Koppel este un cîntăreţ danez. Acesta a devenit celebru în 1998, dar s-a retras din muzică doi ani mai tîrziu. Ulterior a activat în calitate de jurnalist specializat în domeniul muzicii la Danemarks Radio. În anul 2009 a lucrat la televiziune în calitate de jurat al concursului „Danemark got Talent”.

Pilou Asbæk va debuta în televiziune prin rolul de gază al ESC 2014. El este un actor cu experienţă, fiind vedeta dramei politice „Borgen”, care a fost difuzată în peste 70 de ţări ale lumii.

CURENTUL precizează că Eurovision Song Contest 2014 va fi găzduit de Danemarca, după ce anul trecut reprezentanta acestei ţări Emmelie Forest a cîştigat concursul cu piesa „Teardrops”.

Adrian Platon

foto: eurovision.tv

agnete1 agnete2 Hosts

Inapoi la arhiva noutaților