[ X ]
[ X ]
[ X ]
El Radu revine în forță pe piața muzicală! Vezi ce surpriză pregătește interpretul!
5 Decembrie

EL Radu este un interpret care lansează piese de calitate atât pentru el cât și pentru alți tineri. Timp de un an de zile l-am putut vedea pe EL Radu la TV doar în calitate de moderator, fiindcă a luat o mică pauză muzicală, transmite SHOK.md.

După ce-a lipsit o perioadă de pe piața muzicală, interpretul se pregătește intens pentru a reveni în atenția publicului cu o nouă creație.

,,Nu am lansat nimic de 1 an, pentru că am avut motive:am fost ocupat ba cu tv, ba cu evenimente, ba eram solicitat să fac piese pentru tineri interpreți și am lăsat un pic cariera de interpret. A venit timpul să revin cu ceva fresh și tare”, a declarat El Radu pentru sursa citată.

Deși nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii, interpretul promite să aducă fanilor în preajma sărbătorilor de iarnă un produs nou de excepție, versurile căruia vor ajunge cu siguranță la inima ascultătorilor.

,, Până nu e gata o să păstrăm în secret. E o piesă de dragoste, romantică în stil pop-rock. O să se regăsească foarte multă lume și sper să prindă. Pentru aceast cântec am colaborat cu un tânăr și talentat producator de sunet. Am primit într-o zi demo-ul și am zis WOW, am zis DA din start și deja lucrăm. Sper din toata inima până la Revelion să fie gata”, a mai adăugat interpretul.

Reamintim că El Radu ți-a început cariera muzicală în 2008 cu piesa ,,Întotdeauna”.

10495313_812729472107074_2517458775501801049_o

Inapoi la arhiva noutaților