[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ea ştie secretul. Iată ce trebuie să faci pentru a cîştiga Eurovisionul!
17 Ianuarie

Dana Marchitan a revenit în Moldova, intenționat, pentru a participa la Eurovision, fiindcă acest concurs are o importanță majoră pentru ea, participând deja câțiva ani, scrie SHOK.md.

„Eurovisionul din anul 2015 nu este mai important pentru mine decât cel din 2006, când am participat pentru prima oară, dar nu e și lipsit de importanță”, a declarat Dana Marchitan pentru sursa ciată.

Momentan, interpreta nu se poate pronunța în privința adversarilor săi, căci prestația fiecăruia va depinde nu doar de show-ul din scenă, dar și de alți factori la fel de importanți.

„Eu am colegi care se manifestă în scenă în dependență de pregătire și creștere pe parcursul timpului ce a trecut. Mai ales că avem și oaspeți străini ce vor adăuga show ca și idee în acest concurs. După audițiile live, îmi voi forma o părere despre fiecare participant. Dar mult depinde în acest concurs de show-ul și de banii pe care fiecare îi va investi în votingul său. După finală vedem cine e cel mai bun ca prestație și finanțe”, a adăugat interpreta.

Cea de-a doua etapă națională a concursului va avea loc pe 17 ianuarie.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților