[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dublă sărbătoare pentru o interpretă autohtonă. Află despre cine e vorba!
21 Noiembrie

Sărbătoare mare în familia posturilor TV din toată lumea, fiindcă astăzi este ZIUA MONDIALĂ A TELEVIZIUNII. La etapa actuală TV a ajuns să fie nu doar o sursă de informare, ci și un prieten al oamenilor, după care ne modelăm, ne ghidăm și-n unele cazuri ne programăm ziua, scrie SHOK.md.

Una din tinerele care este iubită și apreciată de public nu doar ca interpretă, ci și ca jurnalistă este Gloria Gorceag. Tânăra prezentatoare a emisiunii ,,Cine vine la noi?”, în fiecare ediție ne contaminează cu zâmbet și dispoziție. Se pare că Gloria s-a născut  pentru a se dedica nu doar muzicii, ci și televiziunii.

Zicala ,,Jurnaliștii nu se fabrică, ei se nasc” se potrivește perfect pentru Gloria, căci azi 21 noiembrie pentru ea este o sărbătoare dublă. Odată cu Ziua Mondială a Televiziunii, Gloria Gorceag își sărbătorește împlinirea celor 27 de ani.

„De ziua mea sunt la Tv, lucrez, așa că îmi voi petrece ziua de naștere lângă echipa de la M1și asta să știți chiar mă bucură. După aceea mă întâlnesc cu cei mai apropiați oameni și o să cântăm cât ne țin corzile vocale”, a declarat prezentatoarea pentru sursa citată.

De asemenea, Gloria a menționat că din experiența la TV a luat doar lucruri pozitive. „Am învățat să prețuiesc timpul meu liber, să  prețuiesc acele mărunțișuri care ne fac viața mai frumoasă. Am întâlnit tineri cu dezabilități și am văzut optimism în ochii lor și asta mi-a arătat că problemele mele sunt fleacuri”, a adăugat aceasta.

De la 20 de ani de când a moderat prima emisiune, frumoasa prezentatoare  nu a uitat nici o emoție trăită, nici un invitat cu care a interacționat și nici o peripeție. Gloria și-a amintit câteva din peripețiile sale din cadrul emisiunilor. Deși își amintește zâmbind cele întâmplate, la momentele acelea nu prea-i ardea de glume.

,,A ars studioul în direct, de fapt s-a aprins o cortină. Regia a băgat altceva până a sunat centrala să vină să stingă. Centrală întreabă: ok, da voi cât o să ardeți? În emisie directă se întâmplă orice. Am revenit și mi-am cerut scuze. Au fost și momente în care s-a întâmplat să bag sub scaun discursul unei persoane publice foarte importante. Nu știam ce caută o foaie străină pe masa noastră din platou și am ascuns-o repede în direct sub canapea. Omul s-a descurcat bine și fără discurs până mi-am dat seama care era rolul foii de sub canapea. Au fost și zile în care s-a întâmplat să nu am legătura cu regia o emisiune întreagă: Așa că Gloria improvizează cât poți! A fost vesel și vreau să spun că ador și iubesc echipa cu care lucrez, căci mereu mă fac să râd. Cu ei nu mă plictisesc in emisie directă”, a mai spus Gloria.

Inapoi la arhiva noutaților