[ X ]
[ X ]
[ X ]
Detalii noi despre dosarul ce-l vizează pe Corneliu Vidrașco, ex-reprezentant Fashion TV în R. Moldova
5 Ianuarie

Omul de afaceri Corneliu Vidrașco, care reprezenta marca „Fashion TV”  în R. Moldova,  se află în arest preventiv pentru 20 de zile.  Acestea a fost reținut la 18 decembrie 2014, astfel încît termenul de arest va expira la 7 ianuarie 2015.  

Contactat de CURENTUL,  şeful Secţiei conducere a urmăririi penale în organele centrale ale SV (Serviciul Vamal) și MAI (Ministerul Afacerilor Interne) din cadrul Procuraturii Generale, Viorel Morari  a spus că, deși acesta a fost reținut împreună cu designerul Daniel Racovizza, urmărirea penală a fost pornită doar în cazul lui Corneliu Vidrașco.

„La moment se desfășoară o urmărire penală, în privința unei singure persoane. Corneliu Vidrașco se află în arest preventiv pentru 20 de zile”, a menționat procurorul.

Potrivit sursei, mai multe detalii nu pot fi oferite pentru a nu crea prejudicii persoanelor.

CURENTUL.md amintește: Directorul general Fashion TV Moldova, Corneliu Vidrașco și designerul Daniel Racovizza, au fost reținuți în data de 18 decembrie, fiind bănuiți de trafic de ființe umane. De asemenea, potrivit unui comunicat oficial al Fashion TV România, Corneliu Vidrașco nu mai are dreptul de a reprezenta Fashion TV în R. Moldova.

Tatiana Cocerva

Inapoi la arhiva noutaților