[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bella Hadid și Kendall Jenner îi poartă creațiile, iar acum… Un designer din Moldova face furori la un prestigios concurs internațional de modă!
10 Februarie

Designerul de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii Fidan Novruzova, din Moldova – de origine azeră, a acces în semifinala prestigiosului concurs internațional – LVMH Prize 2024. Despre aceasta creatoarea de modă a anunțat pe pagina sa de Instagram, informează CURENTUL.

„Sunt foarte recunoscătoare și emoționată că am ajuns în semifinala LVMH Prize 2024”, a scris tânara, care, totodată, a mulțumit juriului, echipei, familiei și prietenilor pentru susținere.

Fidan Novruzova, în trecut, a absolvit cu succes Universitatea de Artă și Design Saint Martins de la Londra. Creațiile sale au cucerit până acum și celebrități mondiale, precum Kendall Jenner și Bella Hadid.

Finala competiției va avea loc în luna martie curent.


View this post on Instagram

A post shared by FIDAN NOVRUZOVA (@fidannovruzovastudio)

E de menționat că, prestigiosul concurs LVMH Prize 2024 se desfășoară pentru al 11-lea an și a ajutat multor designeri să devină celebri la nivel internațional.

Premiul cel mare are o valoare de 400 mii euro. Câștigătorul concursului, de asemenea, obține instruire timp de un an de la profesioniștii LVMH – o companie transnațională franceză, un producător celebru de bunuri de lux sub mărcile Christian Dior, Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Moët & Chandon, Hennessy, Chaumet și altele.

Inapoi la arhiva noutaților