[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anna Lesko riscă să nască pe scenă. Va susține concerte și în februarie și martie!
1 Februarie

Interpreta Anna Lesko, însărcinată în luna a opta, nu planifică să facă o pauză în carieră. Aceasta și-a programat mai multe concerte în  februarie, dar și în martie, transmite curentul.md cu referire la revista Story.

„Mă  asteaptă suficiente concerte în luna februarie. Pentru luna martie, am fost mult mai selectivă. În mai, am de onorat o luna plina de concerte. Booking-ul concertelor mele e mereu in desfasurare, drept urmare, avem solicitari pe toată perioada anului”, spune Anna Lesko.

Ea susține că nu are careva probleme cu sarcina.

„Nu am avut probleme. Apoi, dincolo de scena, duc o viață echilibrată din toate punctele de vedere, iar asta compensează momentele de pe scenă în condiții grele. Entuziasmul și emoțiile pe care mi le oferă scena mă ajută să trec peste toate… Mă consider norocoasă în ceea ce privește sarcina mea. Niciodată, pînă acum, nu am fost pusă în dificultate, și pot spune că bebelușul meu a participat alături de mine la fiecare concert. Am cîntat și am dansat împreună”, a mai ținut să precizeze Anna.ne că nu are careva probleme legate de sarcină.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților