[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zinaida Greceanîi: Cred că în turul II cetățenii vor face o alegere corectă
15 Iunie

Alegeri locale generale au scos la iveală lucruri evidente, partidele de stînga sunt în creștere. Declarația a fost făcută astăzi, de către preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon în cadrul unei conferințe de presă, privind rezultatele alegerilor locale din 14 iunie 2015.

Igor Dodon a declarat că, socialiștii la nivel de vot politic sunt pe locul 3.

”Ceea ce ține de alegerile pe orașe, în 15 orașe PSRM are candidați în turul 2, inclusiv mun. Chișinău, Zinaida Greceanîi. La nivel de consilii raionale, municipale, sătești am început discuții pentru formarea majorității. Vreau să menționez că am început deja discuții pentru a crea majorități, ducem tratative doar cu candidații ”Partidului Nostru”, independenți și unii comuniști”, a precizat liderul PSRM.

Totodată, Dodon a menționat că, socialiștii vor fi cea mai mare fracțiune în CMC. ”În mun. Chișinău vom avea 19 mandate de consilieri, însă în Sîngera au fost depistate mai multe încălcări grave, astfel, vom cere acolo alegeri repetate. Respectiv, în Chișinău încă punctul nu e pus”, a subliniat el.

La rîndul său, Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru prezența la vot și nemijlocit pentru votul acordat, dar și a dat asigurări că are o echipă de profesioniști.

”Nu va veni nici o ”mîna Moscovei” așa cum se speculează, noi cu toți suntem oameni care trebuie să muncim pentru țara noastră, nimeni din altă parte nu va veni să facă ordine la noi acasă, așa cum nici vecinul nu vine să facă ordine la noi în ogradă. Am propus o echipă de oameni profesioniști, cu care chiar mă mîndresc și am încredere în ei. Eu cred că în turul II cetățenii vor face o alegere corectă pentru un oraș mai confortabil”, a conchis Zinaida Greceanîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților