[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zece candidați ai PLR la funcția de deputat. Lista ar putea suferi modificări
3 Octombrie

Partidul Liberal Reformator (PLR) a anunțat astăzi primii zece candidați la funcția de deputat în viitorul Parlament. Lista a fost prezentată în cadrul unei conferință de presă, transmite CURENTUL.

Ion Hadîrcă a spus că PLR prezintă o listă care ulterior urmează să sufere anumite modificări.

Locul de frunte îl deține Ion Hadîrcă, fiind urmat de viceprim-ministrul, Tatiana Potîng și vicepreședintele Parlamentului RM, Oleg Bodrug.

Numărul patru pe listă este deputatul Valeriu Saharneanu, urmat de deputatul Vadim Cojocaru, iar pe locul 6 – deputatul Vadim Vacarciuc.

Pe șapte se află consilierul municipal Veaceaslav Bulat, iar  pe opt – Veaceaslav Vlădicescu, directorul Agenției Apele Moldovei.

Cei care încheie lista primilor zece candidați sînt: viceministrul Sănătății, Mihai Ciocanu și Maxim Guțu, liderul Organizației de tineret al PLR.

Președintele PLR a explicat de ce în primii zece nu se regăsesc trei miniștri: Valeriu Troenco, Octavian Bodișteanu și Valentina Țapiș.

„Nu se regăsesc din motiv că, nu este momentul oportun ca aceștia să-și părăsească funcțiile. Ei au de definitivat unele proiecte, trebuie să pună la punct toate obligațiunile, iar ulterior, în varianta finală a listei se vor regăsi și ei”, a precizat Hadîrcă.

Referindu-se, la copreședinta PLR, Ana Guțu, Ion Hadîrcă a spus că, ea încă nu se regăsește pe listă și o decizie privind includerea va fi luată ulterior.

Președintele PLR a precizat că lista cu candidații la funcția de deputat va fi depusă astăzi, la ora 15.00, la Comisia Electorală Centrală.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților