[ X ]
[ X ]
[ X ]
Voronin: Noi vom contesta deciziile CEC la Curtea Constituţională
2 Decembrie

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) va contesta decizia Comisia Electorală Centrală (CEC) de a nu exclude din cursa electorală a Partidului Comunist Reformator (PCR) la Curtea Constituţională (CC). Anunţul a fost făcut de liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite CURENTUL.

„Este o farsă fără precedent comportamentul CEC. Să nu execuţi decizia finală a Curţii de Apel, în care ţară poate să facă aşa ceva. CEC s-a făcut că nu vede un bloc electoral ascuns. Noi contesta deciziile CEC la CC”, a declarat Voronin.

De asemenea, liderul PCRM a afirmat că  CEC nu a creat condiţii egale pentru concurenţii electorali. „Aceste încălcări nu au doar caracter administrativ, dar şi penal. Vom cere tragerea la răspundere penală a preşedintelui CEC, Iurie Ciocan”, a adăugat Vladimir Vonin.

Totodată, acesta a adus mulţumiri alegătorilor care au votat duminică pentru PCRM. „Noi vom continua să apărăm interesele voastre, interesele Republicii Moldova”, a conchis preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților