[ X ]
[ X ]
[ X ]
Voronin critică activitatea Guvernului: Vom cere demisia
4 Iunie

Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin critică activitatea actualului Guvern și susține că nu este unul funcțional. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, cu ocazia împlinirii a 100 de zile de la învestirea Guvernului Gaburici, transmite CURENTUL.

Liderul PCRM afirmă că, totul este înghețat, iar oamenii trăiesc tot mai rău.

“S-au furat miliardele. Hoţii se află în libertate, ancheta bate pasul pe loc. Alianța de guvernare nu are o viziune comună, integră, iar guvernul așa și nu a devenit un mecanism funcțional și unitar de dezvoltare, cum ar fi trebuit”, a declarat Vladimir Voronin.

Totodată, el a spus că solicită demisia ministrului Apărării, iar ulterior ar putea fi solicitată demisia și altor membri ai Cabinetului de miniștri. “Dacă ar face treabă nu am insista să fie demiși, dar așa vom cere demisia”, a menționat președintele PCRM, precizînd că toți miniștrii au intrat în dizgrația formațiunii.

Cu referire la ministrul Apărării, Voronin a spus că nu pot fi tolerate declarațiile publice pe care le face.

Comuniștii susțin că trebuie de făcut ceva urgent, iar alegerile anticipate nu sunt o soluție.

Voronin a spus că nu regretă decizia de a vota Guvernul și că ar fi nevoie de o majoritate parlamentară, creată de toate formațiunile.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților