[ X ]
[ X ]
[ X ]
Voronin a scăpat o înjurătură în timpul unei emisiuni TV
24 Septembrie

Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, vădit deranjat de întrebările unei jurnaliste de la postul public de televiziune, a scăpat şi o înjurătură. S-a întîmplat în timpul emisiunii „Moldova în direct” de la Moldova 1, transmite CURENTUL.

Preşedintele PCRM s-a arătat deranjat de întrebarea dacă Federaţia Rusă are un plan de destabilizare şi discreditare a guvernării actuale.

„Закалебало меня! (n.r. – jargon în limba rusă: M-am plictisit!). Nu cred şi nu poate să fie aşa ceva. Eu ştiu atitudinea Federaţiei Ruse şi în primul rînd a preşedintelui Putin faţă de Moldova. Este o atitudine foarte deschisă, sinceră, bază pe istorie şi perspectivă în relaţia noastră”, a declarat Voronin.

Totodată, în cadrul aceleiaşi emisiuni, liderul PCRM a anunţat că nu se va întîlni cu preşedintele Republicii Belarus, Alexandr Lukaşenko, care vine astăzi la Chişinău. „El a solicitat să se întîlnească cu toţi preşedinţii partidelor parlamentare, dar eu nu vreau să mă duc în această echipă. Dacă ar fi fost o întîlnire separată, fără doar şi poate ar fi fost cu mare plăcere”, a conchis Vladimir Voronin.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților