[ X ]
[ X ]
[ X ]
Voluntarii Socialiștilor Europeni susțin Partidul Democrat în campania electorală
19 Noiembrie

Voluntarii Partidului Socialiștilor Europeni (PES) sunt pentru prima dată prezenți pe câteva zile în Moldova pentru a susține Partidului Democrat din Moldova (PDM) în campania electorală, încercând să-i convingă pe tinerii din Moldova să voteze cu democrații, transmite CURENTUL.

În acest an democrații au hotărât să fie gazda unui astfel de grup. Pe parcursul câtorva zile voluntarii vor merge împreună cu activiștii Partidului Democrat  la întâlniri electorale, la diverse evenimente de campanie pentru a observa mersul campaniei electorale.

“PES cuprinde un grup de activiști simpatizanți din Austria, Belgia, Germani, Franța vor învăța despre R. Moldova planurile de viitor a țării, dar și oportunitatea de a transmite mesaje importante din partea unei structuri europene care promovează valorile și principiile social-europene”, a precizat Oleg Țulea.

La rândul lor, voluntarii PES au declarat că este foarte important să asiste în campanie alături de PDM.

“La fel ca și membru este foarte important să fiu aici să ajut colegii democrați din Moldova. Suntem bucuroși să facem campanie cu PD”,  a declarat un voluntar PES.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților