[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vladimir Voronin: E clar că noi nu vom susține acest guvern
30 Iulie

Președintele Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin a propus astăzi, în plenul Parlamentului, ca toți liderii partidelor prezente în Legislativ, dar și șefii de fracțiune,  să se așeze la masa discuțiilor și să decidă împreună cum trebuie de guvernat R. Moldova, transmite CURENTUL.

În discursul său, Vladimir Voronin a menționat că, el nu crede că în cele 5 guverne, care au fost create după 2009, nu s-au găsit oameni profesioniști pe domeniile lor.

”Eu nu cred că chiar toți membrii guvernelor trecute, prim-miniștri, au fost fără capacități și nu au  putut face ceea ce trebuia  de făcut. Eu nu cred în aceasta, categoric nu cred. Cine ne garantează că acest nou guvern va mișca țara din loc? Cine garantează că noii membri vor face față, că au capacități? Cine garantează că guvernul se va menține?”, a subliniat el.

Totodată, Vladimir Voronin a precizat că PCRM nu va vota pentru Guvernul Streleț.

”E clar că noi nu vom susține acest guvern. Eu mă uit mai departe, cît va dura această guvernare?! Dacă nu vom înțelege acest lucru, va fi urît!”, a conchis Voronin.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților