[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vladimir Voronin deschide parantezele: Nu vom susţine
17 Iunie

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) nu va susţine candidaţii altor partide în turul doi al alegerilor locale generale. Despre asta a vorbit astăzi liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite CURENTUL.

„Trebuie de susţinut pe cei cu viziuni reale şi care suferă pentru Republica Moldova. Avem 93 de candidaţi la funcţia de primar în turul doi. Vom lucra ca candidaţii noştri să cîştige. Nu vom susţine pe nimeni”, a declarat Voronin.

Totodată, Voronin s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute de PCRM în cadrul alegerilor locale generale din 14 iunie 2015.

„Moldova este serios bolnavă, nu este vorba de rezultatul electoral al nostru. Nu este chiar aşa de rău. Fiecare campanie electorală are specificul său. Noi eram siguri că în faţa societăţii se află trei probleme sociale majore: degradarea satelor moldoveneşti, degradarea din centrele raionale şi furtul miliardului din RM. În goana după nişte salvatori mitologici, încercînd să scape de nişte criminali, poporul alege alţii şi mai deocheaţi. Este straniu că neavînd încredere în nimeni, poporul votează totuşi nişte demagogi înrăiţi”, a afirmat acesta.

Referindu-se la alegerile primarului municipiului Chişinău, liderul PCRM a spus că nici unul din cei doi care au acces în turul doi de scrutin, nu va face nimic în Chişinău.

„Vor îngheţa şi în continuare dezvoltarea Chişinăului. Ştiţi că după îngheţ multe lucruri se strică şi nu mai pot fi reparate”, a conchis politicianul.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților