[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Plahotniuc şi-a luat un angajament naţional. Vezi detalii!
25 Mai

Coordonatorul executiv al Consiliului Coaliţiei de guvernare, Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședinte al PDM, a anunțat astăzi că își ia un angajament national – de a susține echilibrul și stabilitatea în țară. Despre aceasta el a comunicat în cadrul Forumului Economic „Republica Moldova în noul context regional”, organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, transmite CURENTUL.

Vlad Plahotniuc a menționat că își asumă acest angajament pentru buna funcționarea a instituțiilor, reformarea lor, dar și buna dezvoltare a mediului de afaceri.

De asemenea, prim-vicepreședintele PDM a declarat că majoritatea parlamentară susține toate inițiativele Guvernului privind dezvoltarea mediului de afaceri și susținerea investitorilor, dar și apreciază proiectul de reformare structurală și calitativă a Guvernului.

În contextul situației din mediul de afaceri, Plahotniuc a venit cu o propunere.

”Guvernul trebuie să vină cu o reglementare clară de control în mediul de afaceri, fapt ce va contribui și la eliminarea corupției”, a spus democratul, subliniind faptul că fenomenul corupției are rădăcini adînci în țara noastră.

Coordonatorul executiv al Consiliului Coaliţiei de guvernare s-a arătat convins de faptul că ”în Republica Moldova trebuie să dispară mentalitatea că oamenii de afaceri sînt potentiali evazioniști”.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților