[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Plahotniuc: Pe drumurile unde se vor constata abateri de la calitate, constructorii vor fi obligați să le facă din nou, dar, desigur, deja din cont propriu
19 Iunie

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a anunțat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că la ședința săptămânală a partidului colegii au prezentat un raport al Guvernului despre Programul „Drumuri bune pentru Moldova”,  graficul, dar și calitatea lucrărilor ce se efectuează, informează CURENTUL.

Vlad Plahotniuc a menționat că, față de graficul stabilit, programul are un avans considerabil.

„Potrivit planului, până la sfârșitul săptămânii urmau să fie realizate 100 tronsoane, dar noi avem deja 163 de tronsoane finalizate. Am cerut de la colegii noștri din executiv, de la responsabili, să muncească cu același avânt, astfel încât oamenii să se poată bucura cât mai curând de drumuri bune. La capitol calitate, colegii au analizat nu doar lucrările din cadrul programului, dar și lucrările efectuate separat de primari, din alte fonduri. Așa cum toate drumurile sunt importante pentru oameni, noi am solicitat Guvernului să facă monitorizări privind calitatea tuturor drumurilor reabilitate. Mai mult, noi am solicitat ca acolo unde se vor constata abateri de la calitate, constructorii să fie obligați să le facă din nou, dar, desigur, deja din cont propriu”, a precizat Plahotniuc.

Andriana Cheptine

 

Inapoi la arhiva noutaților