[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat salută decizia PE: Suntem cu un pas mai aproape de UE!
27 Februarie

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova califică decizia Parlamentului European privind liberalizarea regimului de vize, drept o victorie a cetățenilor R. Moldova. Despre acest lucru a anunţat astăzi Vlad Filat, în cadrul unui briefing de presă, transmite CURENTUL.

“În pofida tuturor piedicilor, manipulărilor din partea  comuniștilor și altor grupuri care doresc răul propriului  popor, cetățenii moldoveni vor circula liber în Europa”, a spus Vlad Filat.

Politicianul a dat asigurări că și în continuare se vor depune eforturi pentru a apropia și mai mult R. Moldova de Europa.

“De astăzi Moldova intră într-o nouă etapă. Suntem cu un pas mai aproape de UE.  Moldova este țară europeană și vom face totul pentru a atinge acest deziderat”, a relevat fostul Premier.

Vlad Filat a precizat că după semnarea Acordului de Asociere, următorul obiectiv va fi obținerea statutului de țară candidată la UE.

“Cu toți avem un vis, ca R. Moldova să fie țară europeană. Ca să-l realizăm trebuie să credem și să muncim”, a precizat liderul PLDM.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților