[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat: „La 30 noiembrie, 2014, alegătorii au două opțiuni”
12 Octombrie

„Alegerile din 30 noiembrie  oferă alegătorilor două opțiuni: de a merge înnapoi, cu cei care nu vor un viitor european sau de a merge înainte, cu cei care au început să construiască acest viitor”. Despre aceasta a declarat Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat în cadrul evenimentului de lansare a candidaților pentru alegerile  din această toamnă, transmite Curentul.

Evenimentul, care se desfășoară în aceste momente, are loc la Sala Polivantă din Chișinău, aici fiind prezenți cîteva mii de membri și susținători ai formațiunii.  Moderatorul este omul de creație, Sandu Grecu.

În discursul său, Vlad Filat l-a felicitat pe Iurie Leancă cum modul în care conduce Guvernul, precizînd că era convins de reușită.

“După alegerile din 30 noiembrie, 2014, Iurie Leancă, actualul Prim-ministru, va fi candidatul Partidului Liberal Democrat la funcția de Premier”, a precizat Filat.

Liderul PLDM a relevat că, astăzi  se dă startul campaniei PLDM.

“Dar în realitatea am lansat această  campanie mult mai devreme, cu 7 ani în urmă, cînd am creat partidul. În 2009 am recuperat țara, cînd ne-am angajat să aducem schimbările în bine. După ani de izolare comunistă, poporul a cerut să ne mișcăm spre Europa, a cerut o economie, reală, modernă”, a spus Vlad Filat.

În context,  liderul PLDM a vorbit despre reușitele obținute în plan european, cum este liberalizarea regimului devize, Acordul de liber schimb, dar și despre reformele în educație, structurile de forță.

Liberal-democratul a spus că PLDM are un plan concret privind dezvoltarea R. Moldova, este vorba de Planul 2020. “Planul oferă o foaie de parcurs cu o destinație concretă: R. Moldova – membru cu drepturi depline a Uniunii Europene. Dacă vreți un viitor european, vreți PLDM. Moldova, înainte!”,  a precizat Vlad Filat.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților