[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vitalie Marinuţa a părăsit PLR: Punct și de la început
28 Septembrie

Ex-ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa a părăsit Partidul Liberal Reformator (PLR). Despre aceasta politicianul a anunţat pe profilul său de pe Facebook, transmite CURENTUL.

„Ieri, 27 septembrie 2014, ora 17, din diverse motive inclusiv și doctrinale, am părăsit Partidul Liberal Reformator fără a adera pentru moment la o altă formațiune politică. Rămîn în continuare un înflăcărat adept al dezvoltării democratice a societății noastre, al proceselor de integrare în spațiul politic, economic, cultural dar și de securitate euroatlantic și al luptei continue pentru identitatea noastră românească”, a explicat Marinuţa.

În context, politicianul a adus mulțumiri tuturor celor ce i-au fost alături pe parcursul ultimilor cinci ani de carieră politică. „Am realizat multe lucruri bune, dar trebuie să accept că am avut și unele insuccese. Deasemenea sunt recunoscător oponenților politici pentru menținerea ochiului vigilent asupra activității mele, fapt ce mereu m-a mobilizat și mai mult”, a adăugat acesta.

Totodată, Vitalie Marinuţa a specificat că la subiectul dat nu va face mai multe comentarii pînă după finalizarea alegerilor parlamentar.

„Cer scuze celor ce consideră că i-am dezamăgit sau că nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor și cărora le datorez mai multe explicații, inclusiv și publice. Doresc succese tuturor forțelor politice de dreapta în promovarea idealurilor în care credem și pentru promovarea cărora muncim. Punct și de la început”, a conchis Vitalie Marinuţa.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților