[ X ]
[ X ]
[ X ]
Violeta Ivanov: PCRM a demonstrat maturitate politică
12 Februarie

PCRM a demonstrat maturitatea politică şi a făcut tot posibilul ca Parlamentul să fie funcţional. Declaraţia a fost făcută de preşedintele fracţiunii Partidului Comuniştilor din R. Moldova, Violeta Ivanov, de la tribuna centrală a Parlamentului, transmite CURENTUL.

„La ziua de azi RM se confruntă cu o criză profundă. Nu avem buget. Ne confruntăm cu provocări care zilnic devin tot mai grave. Sunt probleme dezastruoase pe piaţa bancară, a medicamentelor”, a declarat Ivanov.

Potrivit acesteia, PCRM în calitate de opoziţie a ales calea constructivă – a dialogului.

„PCRM a demonstrat maturitatea politică. Am făcut tot posibilul ca Parlamentul să fie funcţional. Goana după funcţii ţin ostatici cetăţenii ţării. Este nevoie de curaj, voinţă pentru a ne desprinde la populism si PR. Cetăţenii au nevoie de stabilitate. RM are viitor dar asta depinde de viziunea noastră comună de unitate naţională. PCRM rămîne fidel cuvîntului dat alegătorilor. Noi vom fi corecţi şi echidistanţi, vom fi implicaţi plenar, dar nu vom sta deoparte. A venit timpul unor acţiuni hotărîtoare. Facem apel către toţi deputaţii să se gîndească la necesităţile ţării şi a cetăţenilor ei”, a conchis Violeta Ivanov.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților