[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Ion Ceban: Repartizarea și cheltuirea rațională a banilor publici va permite dezvoltarea municipiului Chișinău
10 Octombrie

Repartizarea și cheltuirea rațională a banilor publici va permite dezvoltarea municipiului Chișinău. Este opinia exprimată de candidatul la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban și se conține într-un articol publicat de portalul Newsmaker, informează CURENTUL.

Sursa citată a realizat un reportaj amplu despre campania desfășurată de Ceban și modul în care acesta își dozează energia în cursa pentru primărie. „Nici Trump, nici Putin nu sunt de vină pentru starea dezastruoasă în care a fost adus Chișinăul. Nu putem da vina pe nimeni, decât pe noi înșine”, a declarat Ion Ceban, în cadrul unei întruniri electorale.

În cadrul unei alte reuniuni, dintr-o suburbie a Capitalei, candidatul a explicat de ce a evitat să utilizeze steaua roșie, simbolul PSRM, în această campanie electorală. „Mulți mă întreabă unde este steluța PSRM. Eu vreau să fiu primarul tuturor. Există multe probleme care ne dezbină și nu contează opțiunile geopolitice în acest caz. Toată lumea este sufocată de putoarea din oraș și circulă pe drumuri proaste. Aceste probleme trebuie rezolvate”, a mai spus Ion Ceban.

Acesta s-a referit și la exodul tinerilor din Capitală, problemă prioritară pe agenda sa. „Avem nevoie de un program de lungă durată pentru tineri. Da, există programul Prima Casă, dar el acoperă doar o parte din cererea mare. Trebuie creat un parteneriat solid dintre stat și mediul de afaceri”, a precizat Ion Ceban.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților