[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Iată cum noul Ambasador al SUA în R. Moldova a cîştigat simpatia publicului din prima zi
29 Ianuarie

Statele Unite ale Americii au un nou Ambasador în Republica Moldova. Este vorba despre diplomatul James D. Pettit, transmite CURENTUL.

De menţionat că acesta a cîştigat simpatia publicului din ţara noastră chiar din prima zi. Ambasadorul a adresat un mesaj video de salut cetăţenilor moldoveni, înregistrat în limbile română şi rusă. Imediat, filmuleţul a început să fie intens distribuit pe reţelele de socializare, internauţii adresînd doar cuvinte de laudă la adresa noului Ambasador.

James D. Pettit este diplomat de peste 30 de ani. A studiat şi lucrat în fosta URSS. ” Apreciez calea dificilă pe care Republica Moldova a parcurs-o de la obţinerea independenţei. Ţara mea doreşte să continuie colaborarea cu dumneavoastră. Împreună am construit şosele, am creat şi îmbunătăţit sisteme de irigare şi am cooperat în multe alte domenii”, a delcarat diplomatul.

În calitate de ambasador, acesta a spus că doreşte consolidarea relaţiilor dintre SUA şi R. Moldova.

“Împreună cu soția și cele două fiice ale mele voi fi foarte bucuros să vă vizitez orașele și fermele și, după posibilități, să mă întîlnesc cu cîți mai mulți dintre dumneavoastră”, a conchis James D. Pettit.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților