[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victor Ponta: Sînteţi prietenii şi fraţii noştri cei mai apropiaţi
22 Septembrie

Ședința comună a Guvernelor României și R. Moldova se desfășoară în aceste momente la Constanța, România, fiind discutate mai multe proiecte ce vizează ambele țări, transmite CURENTUL.

Premierul României, Victor Ponta a declarat că, în urma ședinței de astăzi, își doresc să anunțe lucruri concrete ș importante pentru cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului.

”Sunt confruntări și probleme importante atît pentru cei ce guvernează la București, cît și la Chișinău, dar trebuie să găsim înțelegere. Vreau să discutăm astăzi, pe toate punctele care le avem pe agenda de lucru. În ceea ce privește proiectele comune, sunteți prietenii și frații noștri cei mai apropiați. Dacă suntem împreună, putem să trecem mai ușor peste toate greutățile”, a precizat Ponta.

La rîndul său, Premierul R. Moldova, Valeriu Streleț a menționat că, R. Moldova a constatat nu o dată că, România este un partener consecvent și dezinteresat al țării noastre.

”România este un partener consecvent și dezinteresat al RM pentru a avansa în transformări democratice pozitive în calea sa de modernizare. Nu ezit să spun că, o apropiere de România, este o apropiere de Europa, acesta este crezul nostru. Noi vom urma cu fidelitate acest curs pe care l-am început. Suntem recunoscători pentru toate proiectele bilaterale care au fost cu generozitate susținute de Guvernul României, a spus Streleț.

Precizăm că, după ședință, ambii Premieri vor susține o conferință de presă, unde vor anunța despre deciziile luate.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților