[ X ]
Victor Ponta după întîlnirea cu Andrian Candu: S-a făcut foarte mult, dar și mai sînt multe de făcut
26 Martie

Proiectele importante ce țin, în special, de sprijinul pe care România îl acordă R. Moldova, vor continua atîta timp, cît e foarte clară voința R. Moldova de a merge în continuare spre Uniunea Europeană. Declarații în acest sens au fost făcute de Prim-ministrul României, Victor Ponta, după întîlnirea cu Președintele Parlamentului. R. Moldova, Andrian Candu, transmite CURENTUL.

Victor Ponta a declarat că, a ținut mult să participe la această întrevedere, dar fiind faptul că, are o relație specială cu R. Moldova.

„Am dorit să particip astăzi la întîlnirea cu Președintele Parlamentului de la Chișinău, Dl Candu, pentru că avem o relație specială cu R. Moldova, dar și, în al doilea rînd, pentru că domnia sa este doar de cîteva luni Președintele Parlamentului și anul trecut a fost ministru, un ministru cu care am  pornit foarte multe proiecte, în special, cele energetice”, a subliniat el.

Totodată, Premierul României a menționat că, proiectele începute în 2014 vor continua.

„Am vrut să îl asigur, dar și să mai aflu de la el, ce se întîmplă în R. Moldova, să îl asigur de faptul că proiectele importante care țin, în special, de sprijinul pe care România îl acordă R. Moldova, vrem să le continuăm atîta timp cît e foarte clară voința Moldovei de a merge în continuare spre Europa, spre o societate europeană și democratică”, a precizat Ponta.

În același context, Victor Ponta a mai spus că, s-a făcut foarte mult, dar și mai sînt multe de făcut.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților